KENELLE KIIHDYTTÄMÖ ON SUUNNATTU?

Kiihdytysohjelmiimme valitaan yrityksiä, joiden toiminnan ytimessä on tahtotila rakentaa parempaa huomista kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Vaikuttavan tavoitteen rinnalla kuitenkin tulisi kulkea liiketoiminnalliset periaatteet. Me olemme olemassa tukemassa ja tuuppaamassa vaikuttavaa liiketoimintaa uusiin korkeuksiin. 
 

Onko pakko olla yritys, jotta pääsee mukaan?

Kiihdytysohjelmamme on suunnattu yrityksille, mutta koulutusmateriaalimme soveltuvat kenelle tahansa, joka on kiinnostunut tutustumaan vaikuttavuuteen, sen mittaamiseen ja siitä viestimiseen.
 

Maksaako kiihdysohjelmaan osallistuminen?

Kasvattamoon osallistuminen on kehityspolkuun sitoutuville startup- ja pienyrityksille ilmainen. Tarjoamme myös kumppanuusmahdollisuuden suuremmille organisaatioille, jotka haluavat olla mukana Kasvattamossa ja hyödyntää siellä kehittyviä vaikuttavuusratkaisuja yhteistyössä osallistuvien organisaatioiden kanssa.
 

kuuluuko kiihdyttämöön automaattinen sijoitus?

Ei kuulu. Sijoittajamme tekevät sijoituspäätöksen täysin sen perusteella, onko liikeideasi heidän mielestään riittävän hyvä. Sparraamme sinua hiomaan ideaasi, mutta loppupeleissä menestymisesi on täysin omissa käsissäsi. Huolehdimme, että pääset esittämään liikeideasi ryhmälle potentiaalisia sijoittajia ohjelman päätteeksi. Mikäli ideasi ei vielä ohjelman päätteeksi herätä yhdenkään sijoittajan kiinnostusta, kuulut alumniverkostoomme, jonka avulla pysymme kuulolla edistysaskeleistasi, ja keties myöhemmin joku kiinnostuu toiminnastasi.
 

MITEN SIIS PÄÄSEN MUKAAN?

Prosessi alkaa alkukartoituksella, jossa selvitämme organisaationne valmiutta osallistua Kasvattamoon. Alkukartoituksen läpikäymisen jälkeen olemme yhteydessä organisaatioonne, mahdollisen Kasvattamoon osallistumisen puitteissa. Jos organisaationne on Kasvattamoon sopiva, avaamme teille pääsyn Claned-oppimisalustallemme sekä Solved-yhteisöömme. Näiden virtuaalisten kanavien kautta voitte aloittaa Kasvattamo-polkunne. Tämän lisäksi saatte kutsun ja aikataulun yhteisiin kehityspäiviin.

Mikä ihmeen alkukartoitus?

Alkukartoitusvaiheessa haluamme oppia tuntemaan sinut ja liikeideasi/yrityksesi mahdollisimman perinpohjaisesti. Voit valmistautua huolehtimalla, että hissipuheesi ja esittelymateriaalisi ovat kunnossa. Koska kyseessä on kasvattamo, emme odota sinulta täydellisyyttä. Asenne ja tietämyksesi omasta alastasi ratkaisevat.