MUUTOKSEN TEKIJÖILLE

Kehitämme Lightyear Accelerationia jatkuvasti. Luomme kokonaisuutta, joka palvelee mahdollisimman monipuolisesti vaikuttavuuden ympärille rakentuvaa ekosysteemiä. 

Program-50.jpg

KASVATTAMO

Olemme rakentaneet kasvattamopolun vaikuttaville yrityksille ja yritysideoille. Ethän paini yksin ideasi kanssa. Tsekkaa olisiko polkumme sinua varten.

Network-50.jpg

verkosto

Rakennamme verkostoa yrityksistä, yrittäjistä, sijoittajista, järjestöistä, julkisen sektorin toimijoista, innovaattoreista... Oikeastaan tervetulleita ovat kaikki, jotka haluavat tehdä maailmasta meille ja tuleville sukupolville olla ja elää. Liity mukaan vaikka tilaamalla uutiskirjeemme →

Newsletter-50.jpg

uutiskirje

Uutiskirjeemme on hyvä paikka aloittaa. Sen avulla pidämme verkostomme kärryillä kaikista menoista ja meiningeistä, joita viritämme.

Solved.png

Solvedin ratkaisualusta

Käytämme joukkovoimaa ongelmanratkaisussa. Voimme viedä Solved-alustalle kaikenlaisia ongelmia verkostomme ratkottavaksi.

Claned.png

Clanedin oppimisalusta

Claned on luonut älykkään oppimisalustan, jonne olemme jo luoneet ensimmäiset kurssisisällöt.

Blog-50.jpg

Blogi täynnä asiaa

Kynäilemme blogiimme asiaan vaikuttavuudesta, yrittäjyydestä ja kaikesta siihen liittyvästä ja liittymättömästä. Mikäli haluat kirjoittajaksi, vinkkaa itsestäsi meille yhteydenottolomakkeellamme ↑↑↑