Cart 0

etsimme ihmisiä, jotka ratkovat tulevaisuuden ongelmia.

 

Maailma muuttuu kiihtyvällä tahdilla. Jonkun on määritettävä muutokselle suunta. Tämä on kutsu luomaan aidosti kestäviä ratkaisuja huomisen haasteisiin. Nyt ei ole aika hidastaa. On aika kiihdyttää valonnopeuteen.

 
 
yhdessaEnemman.jpg

MISSIOMME

Yhdessä olemme valmiimpia ja vahvempia.

 

Haasteet, joihin yhteiskuntamme tarvitsee ratkaisuja vaativat laaja-alaista yhteistyötä ja osaamista. Rakennamme yhä laajenevaa verkostoa, jota yhdistää yhteinen tahtotila – paremman tulevaisuuden luominen.

Näemme myös, että tulevaisuuden rakentajina toimivat yrittäjät. Vain taloudellisesti kestävällä pohjalla olevat ratkaisut selviytyvät muutoksen myllerryksessä. Me teemme kaikkemme, että yrittäjät tavoittelevat mahdottomilta tuntuvia päämääriä ja pääsevät niihin. Hiomme ideat liiketoimintamalleiksi ja sparraamme yrittäjiä, jotta vaikuttavuus olisi osana strategiaa ja päivittäistä tekemistä.

Ymmärrämme, että intohimo on tehokas moottori. Tiedostamme myös, että se tarvitsee energiaa pyöriäkseen. Yhdistämme yrittäjät sijoittajiin, jotka ovat erikoistuneet vaikuttavuussijoittamiseen. 

 

LA_purple.png
 

3 KUUKAUTTA TIUKKAA FOKUSTA

 

Olemme luoneet tiiviin 3 kuukauden ohjelman niille, jotka haluavat todella panostaa vaikuttavaan liiketoimintaan. Ohjelmaan mahtuu mukaan yrityksiä ja yrittäjiä kaikilta aloilta ja kokoluokista. Tarvitsetpa sitten apua liiketoimintamallin hiomisessa, vaikuttavuuden mittaamisessa tai vahvistamisessa, tämä ohjelma on sinulle.   

 
 

kiihdytys valonnopeuteen

  • Sitoudut 3 kuukauden ajaksi keskittymään ohjelmaamme.
  • Ohjelmaan kuuluu lähipäiviä, verkkomateriaaleja, koulutussessioita, mentorointia ja sparrausta.
  • Ongelmasi voidaan nostaa verkostomme ratkaistavaksi Solved-alustalle.
  • Kaikki materiaali on käytössäsi Claned-oppimisalustalla.
  • Ohjelman päätteeksi pääset pitchaamaan liikeideasi valikoidulle joukolle vaikuttavuussijoittajia.
  • Ohjelman jälkeen olet osana alumniverkostoamme.
  • Lokaatioina Oulu ja Helsinki. Oletko valmis tarvittaessa junailemaan?

 

Seuraava ohjelma starttaa lokakuussa 2018. Hae mukaan jo nyt. Alkukartoituskyselyn tarkoituksena on hahmottaa, kuka olet, millainen tilanteesi on ja mihin tähtäät. Olemme sinuun yhteydessä kyselyn tehtyäsi. Kyselyyn vastaaminen ei vielä velvoita sinua mihinkään.

 
 

mittaa menestys vaikuttavuudella

 

Tulevaisuuden muuttaminen on pitkäjänteistä työtä, joka vaatii visionäärisyyttä ja sisukkuutta.  Joku sanoi, että saat sitä mitä mittaat. Mitä jos mittaisimmekin vaikuttavuutta  ja tekisimme siitä uuden ROIn?

IhmeidenAika-50.jpg

KIIHDYTTÄJÄT

 

MENOSSA MUKANA